, 09:04

ULTIMELE ȘTIRI! Un student de 20 de ani din România a primit un premiu în domeniul medicinei pentru descoperirea unei metode unice de RESTABILIRE COMPLETĂ A VEDERII fără operație!

Cum poate ultima descoperire să salveze milioane de oameni de la orbire și cum pot obține cetățenii români acest nou produs la promoție, citiți în ediția de astăzi.

Descoperirea incredibilă a lui Mihai Cornea a încântat publicul de la Conferința Internațională a Oftalmologilor, printre care se aflau cei mai importanți profesioniști din domeniul medical - oftalmologi celebri, profesori și doctori în științe.

Toată lumea din sală a stat în picioare timp de 10 minute și l-a aplaudat pe tânărul aflat pe scenă.

Mihai a descoperit o formulă unică care face posibilă restabilirea vederii FĂRĂ CHIRURGIE, LA ORICE VÂRSTĂ!

Potrivit datelor Agenției de Stat pentru Statistică, 78% din populația de peste 40 de ani suferă de boli oculare în fiecare an. Iar 55% dintre ei își pierd complet vederea și devin invalizi până la vârsta de 70 de ani.

Mihai Cornea a creat o formulă unică pentru refacerea vederii, iar în producerea acesteia au fost implicate structuri științifice de top din România.

Specialiștii de la Institutul de Oftalmologie și Microchirurgie Oculară au participat direct la crearea unui nou produs revoluționar pentru vedere și au numit această metodă o senzație în oftalmologie.

În prezent, toate testele clinice au fost efectuate cu succes, iar produsul, creat pe baza formulei lui Mihai, este deja disponibil pentru populație!

Aplauzele după discursul lui Mihai au durat 10 minute!

Jurnalist: „Mihai, te numeri printre cei mai promițători zece tineri oameni de știință din lume. De ce ai decis să te ocupi de problema pierderii vederii?”

Mihai Cornea: Sincer, nu prea vreau să vorbesc despre asta, dar motivația este pur personală. Cu câțiva ani în urmă, mama mea a suferit o pierdere progresivă a vederii. și nici ochelarii, nici lentilele de contact nu au ajutat-o, iar vederea ei continua să se deterioreze. A fost programată pentru o intervenție chirurgicală, dar cu o săptămână înainte de operație, s-a dovedit că orbirea progresivă este cauzată de alimentarea deficitară cu sânge a celor mai importante părți ale ochiului: cristalinul și fundul de ochi, ceea ce înseamnă că operația era exclusă.

Și bunica mea a orbit complet din cauza unei astfel de boli. S-a luptat mult timp, a stat în spitale și a supraviețuit mai multor operații nereușite. Și-a trăit ultimii 7 ani din viață complet oarbă. și neajutorată, închisă între patru pereți din cauza bolii sale. Eu și mama mea am avut grijă de ea și am privit-o cum lupta și suferea.

Mihai în copilărie cu bunica sa. 2002.

După moartea bunicii mele, mama a început să aibă probleme progresive de vedere. Avea cataractă. La început, medicii au cerut mulți bani, pe care noi nu îi aveam. Și apoi au spus că o intervenție chirurgicală nu ar fi de ajutor în cazul ei. Dar după operațiile nereușite prin care a trecut bunica mea, nu mai aveam încredere în chirurgie și în medici.

Mi-a fost teamă că și mama mea va orbi, așa că mi-am propus să găsesc o modalitate de a-i reda vederea!

Am început să studiez produsele care i-au fost prescrise mamei mele. Și am fost șocat când am realizat că cea mai mare parte din ceea ce se vinde în farmaciile noastre este chimie inutilă ceea ce nu face decât să înrăutățească situația. Iar mama le folosea în fiecare zi.

După trei ani, am studiat complet acest subiect. Iar o nouă metodă de restabilire a vederii, despre care toată lumea vorbește acum, a apărut în timpul scrierii tezei. Mi-am dat seama că am venit cu ceva nou. Dar nici nu mă puteam gândi că va stârni un asemenea interes din partea diferitelor structuri.

Jurnalist: „Ce fel de structuri?”

Mihai Cornea: De îndată ce au apărut lucrări despre metoda mea, am început imediat să primesc oferte pentru a-mi vinde ideea. Mai întâi, m-au găsit niște francezi care mi-au oferit 120 de mii de euro. Ultimii au fost britanicii și ei a vrut să-mi cumpere invenția pentru 35 de milioane de dolari. Acum mi-am schimbat numărul de telefon și nu folosesc rețelele de socializare.

Jurnalist: „Dar, din câte știu eu, nu ai vândut formula?”

Mihai Cornea: Bineînțeles că nu am făcut-o! Poate că cuiva nu-i place, dar sunt un patriot și îmi place să-mi susțin țara în orice.

Nu am creat acest produs pentru ca străinii să facă bani din el, și mai ales nu dușmanii României, care ne-au făcut tot felul de lucruri în trecut.

Și ce s-ar întâmpla dacă aș vinde formula cuiva din străinătate? Ei ar obține un brevet, ne-ar interzice să îl producem și ar stabili un preț ridicat. Oamenii din România nu și-ar putea recăpăta vederea.

Un medic din străinătate mi-a spus că un astfel de produs ar trebui să coste mai mult de 3.000 de dolari. Și gândește-te cine din România poate să-l cumpere cu acești bani?

Și de aceea, când am primit oferta statului de a participa la dezvoltarea unui produs al statului român, am acceptat imediat. Am colaborat cu cei mai buni specialiști de la Institutul de Oftalmologie și Microchirurgie Oculară.

A fost o experiență fantastică pentru mine! Acum, studiile clinice sunt deja în curs de desfășurare, iar produsul este disponibil pentru toată lumea.

Cei mai buni oameni de știință din țară au fost implicați în producția produsului bazat pe formula lui Mihai.

Jurnalist: „Cum se simte mama ta acum?”

Mihai Cornea: Ea este acum complet sănătoasă. Formula mea, ca să fiu mai precis, produsul meu, creat pe baza acesteia, i-a redat complet vederea. Acum are o ușoară miopie, dar nu este o mare problemă pentru ea. Mama nu mai poartă ochelari și chiar citește fără ei.

Jurnalist: „Mihai, îți mulțumesc și îți doresc mult succes în viitor! Ești adevărata mândrie a națiunii noastre!”

Nicolae Marcu, specialist la Institutul de Oftalmologie și Microchirurgie Oculară, a coordonat proiectul în numele statului. L-am rugat să ne dea mai multe detalii despre noul medicament și despre modul în care oamenii obișnuiți îl pot obține astăzi.

Jurnalist: „Care este esența ideii lui Mihai? Ajută formula lui să restabilească vederea la orice vârstă și în orice afecțiune?”

Nicolae Marcu: Ideea lui Mihai este o abordare complet nouă a restabilirii vederii. Pentru specialiști, nu este un secret că astăzi produsele din farmacii pot ajuta doar în stadiile inițiale. În plus, se întâmplă adesea ca medicii fără scrupule să prescrie o mulțime de medicamente care doar întârzie inevitabilul. Iar când vine momentul în care o persoană practic nu mai poate vedea, ea este trimisă la operație.

Nu uitați că o intervenție chirurgicală este întotdeauna un risc! Acest lucru, precum și probabilitatea de lezare a nervului optic, recuperarea complicată și costul ridicat înseamnă că acest lucru nu este disponibil pentru toată lumea!

Clinicile private fac o afacere din asta și nimănui nu-i pasă de salvarea vederii oamenilor.

La începutul anilor 2000, oamenii noștri de știință și-au dat seama că 90% dintre problemele de vedere sunt cauzate de un singur motiv, și anume insuficiența alimentării cu sânge a globului ocular, alimentarea slabă cu substanțe nutritive a cristalinului, a sclerei și corneei. Și dacă această cauză este eliminată, atunci vederea poate fi complet restabilită, iar operațiile costisitoare pot fi evitate.

Ideea lui Mihai ajută la reglarea alimentării adecvate cu sânge a întregului aparat ocular uman. Acest lucru face posibilă eliminarea completă a riscului de pierdere a vederii în stadiul inițial al bolii. Dar, bineînțeles, acest lucru nu este suficient pentru a restabili funcția ochilor în stadii dificile atunci când vine vorba de orbire completă.

De aceea, atât de mulți doctori și experți medicali au făcut un efort pentru a crea un produs eficient bazat pe formula lui Mihai, care restabilește vederea la orice vârstă și practic în orice stare patologică. Produsul finit a fost numit Oculax și astăzi este cea mai eficientă și mai sigură modalitate de a restabili vederea!

Jurnalist: „Nu se consideră că după 40 de ani este imposibil să se refacă vederea fără operație?”

Nicolae Marcu: Totul este un nonsens. Și dorința companiilor farmaceutice de a face bani. S-a dovedit cu mult timp în urmă că fiecare sistem din organism se poate reface singur și că are nevoie doar de puțin ajutor: eliminarea proceselor inflamatorii, creșterea fluxului sanguin și accelerarea eliminării celulelor moarte și a toxinelor.

Jurnalist: „Și cum se tratau problemele de vedere înainte? Există multe produse diferite în farmacii.”

Nicolae Marcu: Tocmai aceasta este problema. Dar toate se bazează pe principiul pe care l-am descris la începutul interviului. Aceste produse înlătură doar simptomele și asta este tot ce pot face. Persoana începe să se simtă mai bine pentru o perioadă scurtă de timp. Dar, practic, au un efect negativ asupra vederii în loc să o refacă.

Mihai avea perfectă dreptate. Dacă te uiți la formulele produselor de farmacie, fiecare expert înțelege imediat că acestea ar trebui să fie folosite doar în ultimă instanță.

Jurnalist: „Prin ce se acestea deosebesc de Oculax? Ajută noul produs la restabilirea completă a vederii?”

Nicolae Marcu: Principala sarcină a produsului nostru este de a crea țesut nou pentru a înlocui țesutul deteriorat și de a restabili fluxul sanguin în ochi. Un singur tratament este suficient pentru a activa peste 930.000 de celule care participă direct la procesul de refacere a vederii. Și asta se întâmplă tot timpul. Aceasta este esența noii metode.

Și noi toți, împreună cu Mihai, am abordat această problemă fără trivialitate. Invenția sa nu este doar o combinație obișnuită de agenți chimici care se transferă de la un medicament la altul, ci reprezintă o compoziție unică de extracte concentrate de origine vegetală. De aceea, este extrem de eficient, dar complet inofensiv și natural.

Procesele de refacere a vederii și a țesuturilor deteriorate din ochi încep încă din primele zile de utilizare, DAR, pentru a obține efectul de vindecare necesar, trebuie finalizată întreaga cură, deoarece formula are un efect cumulativ. Vederea devine mai clară, concentrarea este mai bună, roșeața și senzația de arsură dispar.

Celulele se reînnoiesc, iar vederea este restabilită chiar și în cele mai neglijate cazuri. În plus, spre deosebire de chimia din farmacii, Oculax nu are efecte negative asupra vaselor mici de sânge din globul ocular.

Jurnalist: La ce probleme de vedere ajută acest produs?

Nicolae Marcu: Oculax ajută practic în cazul tuturor bolilor ochilor:

 • miopie
 • hipermetropie
 • astigmatism
 • glaucom
 • cataractă
 • inflamația nervului optic
 • neurită
 • uveită (inflamarea vaselor de sânge coroidale ale ochiului)
 • sindromul ochilor uscați
 • distrofia retiniană și multe alte probleme legate de vedere.

S-a dovedit în timpul studiilor clinice că Oculax ajută la:

 • Prevenirea bolilor oculare, adică miopie, glaucom și cataractă.
 • Restabilire și păstrarea vederii.
 • Protecția vederii în timpul efortului sporit (atunci când se lucrează la calculator și efectele negative ale radiațiilor solare).
 • Normalizarea presiunii oculare.
 • Protecția lentilelor (prevenirea încețoșării).
 • Îmbunătățirea clarității vederii.
 • Creșterea contrastului vederii.
 • Restabilirea celulelor oculare deteriorate.
 • Îmbunătățirea fluxului sanguin la nivelul ochilor.
 • Eliminare sindromul ochiului uscat (ochi obosiți, mâncărimi, roșeață, uscăciune, durere).

Și iată ce mai este interesant. Vă amintiți că am spus că în compoziție sunt incluse numai ingrediente naturale pe bază de plante. În locul unei tehnici învechite de prelucrare a acestora, se folosește acum cea mai recentă tehnologie de extracție la rece. Prin intermediul acesteia, se extrag substanțele active concentrate, păstrând în același timp pe deplin proprietățile lor medicinale. Datorită acestei tehnologii, eficacitatea formulei este crescută cu 47%!

Jurnalist: „Se va găsi Oculax în farmacii? Cât va costa?”

Nicolae Marcu: De îndată ce și-au dat seama că avem ceva care dă rezultate reale, farmaciștii ne-au atacat pe toate fronturile. I-au oferit lui Mihai să îi cumpere formula.

Nu știu dacă Mihai v-a spus deja acest lucru, dar a primit și amenințări. Pur și simplu nu vor ca Oculax să fie produs! Asta înseamnă violență și sabotaj!

În prezent, corecția vederii reprezintă cea mai mare parte a câștigurilor de pe piața farmaceutică. Numai în România se vând anual medicamente în valoare de câteva miliarde de dolari. Produsul nostru poate schimba radical situația de pe piață. Va fi posibil să iei doar o singură cură de Oculax și să îți restabilești vederea pentru totdeauna și la orice vârstă.

Jurnalist: „Dacă Oculax nu ajunge în farmacii, cum putem face rost de acesta?”

Nicolae Marcu: Am luat în considerare mai multe variante și am ales-o pe cea mai eficientă.

Acum am lansat un program special în cadrul căruia poți programa în cadrul căruia poți comanda Oculax cu o reducere de 80%! Jumătate din finanțare a fost preluată de Institutul de Oftalmologie. Acum, cererea pentru acest produs a crescut de zece ori, nu va fi suficient pentru toată lumea și de aceea, în aceste zile, vânzarea se face doar prin loteria oficială online. Astfel, toată lumea are șanse egale.

Acum este important ca atenția oamenilor să se concentreze asupra Oculax. Și sperăm că efectul de tip prin viu grai va avea succes și că fiecare pacient care reușește să își recupereze vederea va recomanda acest produs cunoscuților săi.

Condițiile de participare la loterie:

 • Să fie cetățean român cu vârsta de peste 18 ani.

Doar adulții pot obține produsul la vânzare.


 • Îl poți cumpăra doar pentru uz personal.

Acest lucru este necesar pentru a proteja împotriva supraplății.


Din cauza cantităților limitate de produs, produsul este distribuit prin intermediul loteriei oficiale pe care o puteți vedea mai jos.

Atenție! S-a ajuns la concluzia că este cel mai bun moment pentru a începe să vă refaceți vederea. Datorită stabilizării temperaturii medii, metabolismul se accelerează, circulația sângelui în organism crește, fluxul de sânge și oxigen către organele interne, inclusiv către ochi, crește, iar efectul utilizării produsului crește. Redobândirea vederii are loc cu 67% mai repede decât în alte perioade ale anului.

GHICI CE OCHI ESTE REDUCERE DE 80%.

Tot ce trebuie să faci este să introduci numele și numărul de telefon.
Grăbește-te! Timp rămas:
10 : 00

Cumpără Oculax la reducere 159 ron

Poți cumpăra produsul cu o reducere de 80%!

OK

Comentarii:

Toma:
Utilizatorul tastează...
Sandu
Am văzut o emisiune despre acest copil. Am comandat produsul cu o reducere folosind această loterie. Îl folosesc de cinci zile și văd mult mai bine, nu mai este ceață, nu mă mai dor ochii și nu mai este roșeață.
Ștefan
Am comandat acest produs pentru mama mea și a fost livrat ieri. Am fost norocos că l-am primit la reducere și tot ce a trebuit să fac a fost să îl iau. Acest lucru este mult mai ușor decât să mergi la medic. A început să-l folosească.
Miranda
Am comandat acest produs acum zece zile, deoarece am avut o operație programată peste o lună. Nu m-aș fi gândit niciodată că acest produs poate ajuta. Am avut glaucom și ieri am fost la oculistul meu și nu i-a venit să creadă că mi-am recăpătat vederea. M-a întrebat ce folosisem și mi-a spus că nu auzise niciodată de el, altfel mi l-ar fi prescris de la bun început, fără să mă trimită la operație (nu l-am crezut)! M-am decis să comand pentru că era o reducere și eram speriată că voi fi complet oarbă după operație. Sunt încă tânără pentru așa ceva.
Tanța
Copiii noștri sunt atât de deștepți! Îi doresc toată fericirea din lume!
Lucia
Am comandat acest produs pentru părinții mei în timp ce era o reducere. Amândoi îl folosesc cu regularitate și spun că se simt mai bine în fiecare zi. Nu poartă ochelari când sunt în interior și cred că numai asta este un mare progres.
Nadia
Am reușit! Îl voi lua mâine.
Ana
Am participat la loterie și am primit o reducere, ceea ce este grozav :) Cred că prețul va fi mult mai mare în viitor. Nu se poate să rămână așa...
Monica
Când te duci la o clinică, vezi haos și oroare reală. Nu mă mai duc la clinici pentru că nu are rost. Ei îți iau toți banii în clinicile private. Sunt recunoscătoare că putem obține Oculax cu reducere!
Marina
Citeam comentariile și mi-am dat seama că trebuie să cumpăr asta :) Am de gând să îmi iau reducerea și să o comand.
Gabi
Este minunat că este controlat de stat și nu de o companie privată. Ne-ar jefui. Și tipul ăsta e foarte tare, iar țara noastră are încă oameni super deștepți.
Cezara
Acesta este un adevărat miracol. Acum o săptămână am avut cataractă și acum a dispărut, mi-am recăpătat vederea și nici măcar nu am terminat tot cursul.
Oana
Pot spune că acești oameni spun adevărul! Oculax este cel mai bun lucru din lume. Soțul meu a avut probleme de vedere. Nu știa ce să facă și strângeam bani pentru operație. Dar a dat peste Oculax și a decis să încerce. A început să-l folosească și acum poartă lentilele 1.
Veronica
Am folosit Oculax pentru a-mi trata vederea și m-a ajutat. Funcționează foarte bine. Pot să văd ca atunci când eram tânără!
Zoe
Trebuie să comand pentru soțul meu. Sper că îl va ajuta, pentru că este oribil când o persoană nu poate vedea! Va trebui să fac totul pentru el și nu voi mai avea timp pentru nimic altceva.
Mihai
Am auzit pentru prima dată despre Oculax când am vizitat un forum despre oftalmologie. Este într-adevăr minunat! Am comandat-o când a fost la reducere.
Boris
Am fost astăzi la oficiul poștal să-l iau. Nu am crezut că e adevărat până la sfârșit. Am crezut că este un fel de înșelătorie, dar am primit Oculax acum... Nu mai merg în farmacii. În toate mediile de comunicare, oamenii vorbesc doar despre cum se abuzează de noi și nimeni nu face nimic pentru a rezolva această problemă. Dar este minunat că cineva face ceva pentru oamenii obișnuiți. Mulțumesc mult!
Sorina
De ce nu este gratuit în spitale dacă este atât de bun și este susținută de stat?
Marcu
Sorina, pentru că ar fi nevoie de cinci ani pentru ca toată lumea din spitale să câștige bani din asta. Ce să spun despre faptul că se oferă gratuit... Vei putea să-l găsești în farmacii obișnuite, dar prețul acolo va fi imens, sunt sigur de asta!
Marius
Mulțumesc. Am comandat Oculax cu o reducere. L-am primit în trei zile. Voi încerca, deoarece vederea mea se înrăutățește de ceva timp și mă tem că va trebui să mă operez. Vecinul meu a făcut această operație și a trecut prin iad timp de doi ani. Ochiul i s-a infectat și nu poate scăpa de infecție...
Eva M.
Sunteți siguri că nu este o înșelătorie?
Gina
Eva, cum poate fi o înșelătorie dacă nu trebuie să plătești mai întâi? Atunci când cineva încearcă să te înșele, îți cere banii în avans. Plătești pentru produs atunci când îl primești.
Mihai J.
Sunt de acord cu tot ce s-a spus! Oculax este un produs excelent. L-am încercat pentru a-mi restabili vederea. Vederea mea a început să se deterioreze în ultima vreme. Nu mai puteam vedea bine indicatoarele stradale. Am început să folosesc Oculax deoarece un prieten mi l-a recomandat și totul este în regulă acum. Vederea mea este ageră. Îl recomand tuturor.
Andi
Am folosit Oculax și m-a ajutat. L-am cumpărat la promoție și reducerea a fost mare. Este mult mai ieftin decât să mergi la spital și să folosești medicamentele lor.
Veronica
Interesant. Lucrez la calculator și am probleme cu ochii. Voi încerca Oculax. De ce nu, este la reducere.
Mirela S.
Nu mai port ochelari pentru că am folosit Oculax. Vederea mea este foarte bună acum! Pot vedea totul! Cât timp am purtat ochelari, am avut tot timpul dureri de cap.
Patricia O.
Bravo pentru acest tânăr. Națiunea noastră ar trebui să fie mândră de el!
Cornel C.
Se pare că Oculax m-a ajutat să-mi îmbunătățesc vederea. Au trecut doar două săptămâni și vederea mea este mult mai bună. Cu ceva timp în urmă nu puteam vedea numărul unui autobuz, iar acum văd bine.
Elena S.
Wow :) Habar nu aveam că Oculax a fost inventat de un tânăr geniu! L-am folosit pentru că mi-a fost recomandat de un profesor. Acum nu mai port lentile. Nu existau promoții la acel moment și era de 5 ori mai scump. Ce părere aveți, cât va costa când va ajunge în farmacii? Nici nu-mi pot imagina așa ceva!
Sandra
Un prieten de-al meu a suferit o operație la ochi anul trecut. De două ori (a trebuit să o facă din nou). Acum, ochiul îi este umflat și are probleme cu acesta tot timpul. Am decis să-mi recapăt singură vederea.
George S.
Oamenii noștri de știință au fost întotdeauna cei mai buni, deoarece avem un sistem educațional excelent. Chiar și în aceste zile!
Alex M.
Mi-am luat astăzi pachetul de la poștă. Încep cu restabilirea vederii, deoarece nu vreau să mă operez, unii dintre prietenii mei au avut o experiență foarte proastă cu chirurgia.
Beatrice
Am fost astăzi la poștă pentru a-mi lua pachetul. Totul este în regulă. Totul pare în regulă, pachetul este întreg, pare a fi un produs de înaltă calitate, îl voi încerca.
Iuliana B.
Mă gândeam să mă operez cu laser, dar îmi era frică. În urmă cu două luni, am auzit de Oculax. Am decis să încerc și vederea mea s-a îmbunătățit, iar acum nu mai am nevoie de operație. Mă simt prost pentru că nu am primit o reducere și a trebuit să plătesc foarte mult pentru asta într-o clinică privată de ochi.
Paul M.
Mulțumim pentru recomandări. Sper că va fi vândut în farmacii.
Ion
Bună! Am încercat Oculax acum o lună și vederea mea este perfectă!!!! Nu am cuvinte. Vă mulțumesc foarte mult!
Alice
Am comandat Oculax. Îl voi încerca eu mai întâi și apoi îl voi comanda pentru întreaga mea familie, în scop preventiv. Avem vedere proastă din punct de vedere genetic.
Dan Boroș
Vederea mea s-a îmbunătățit cu adevărat. Nu am crezut acest lucru până nu am încercat. Am auzit lucruri bune despre produs, dar nu eram convinsă. Acum pot să-l recomand pentru că l-am încercat.
Andrei
Am folosit acest produs cu mult timp în urmă și ajută foarte mult. Vederea mea este mai bună, iar ochii mei obosesc mult mai puțin.
Sandu M.
DOMNILOR! MI-AM RECĂPĂTAT VEDEREA ÎN DOUĂ SĂPTĂMÂNI! ACESTA ESTE UN ADEVĂRAT MIRACOL!
Loredana
Mulțumită lui Oculax, mama mea și-a recăpătat vederea! Acum poate să citească pentru nepoata ei și să se uite la televizor fără ochelari!
Samuel
Obișnuiam să petrec mult timp în fața calculatorului, iar vederea mea s-a înrăutățit. Medicii mi-au spus să folosesc un fel de picături pentru ochi, dar erau atât de scumpe încât trebuia să dau jumătate din salariu pentru a le cumpăra. Oculax este mai ieftin și are un efect mai bun. Am dovedit-o eu însumi.
Ana Crețu
Mulțumim pentru recomandări. Nu vreau să mă duc la oftalmolog pentru că mi-a spus ultima dată că trebuie să merg la o operație cu laser.
Maria Surdu
Vederea mea nu a fost atât de afectată. Dar am încercat Oculax și a devenit mai bine.
Adrian
Îl folosesc de două săptămâni și vederea mea este mult mai bună. Recomand Oculax din toată inima. Și aș vrea să-i mulțumesc acestui tip pentru invenția sa!


RESTABILIREA VEDERII BUNE

© . Sva prava zaštićena.